djuraffär

Djuraffären för ditt husdjur

Djuraffären för ditt husdjur

När man skaffar djur vill man såklart ge dem det allra bästa redan från start. Om man till exempel skaffar en hundvalp finns det en del att tänka på och en hel del saker som man måste införskaffa. För det första måste man hitta ett bra foder som lämpar sig rasen. Ibland kan det hända att man måste testa lite olika foder för att hitta ett som passar då en del hundar inte tål alla foder. Men väljer man hundmat med kvalitet så händer det mer sällan. 

När det kommer till leksaker är det också viktigt att välja produkter med kvalitet. De flesta valpar älskar att bita på leksaker och allt som de kommer över. För att de inte ska få i sig något olämpligt är det därför viktigt att välja leksaker som är lite mer tåliga, som tål valparnas sylvassa tänder. 

Om du letar efter en djuraffär i Stockholm finns Arken Zoo på Kungsholmen. De tillhör Sveriges största rikstäckande husdjurskedja och de har allt som man kan tänkas behöva som djurägare. Sortimentet är stort och är av bra kvalitet och är ändå prisvärda. Här säljs alltifrån foder, leksaker, borstar etc för flera olika slags djur och raser. Från Arken Zoo kan man också beställa på nätet, vilket är väldigt bekvämt. Speciellt i dessa tider då många inte vill ut och gå på stan och besöka fysiska butiker. 

Arken Zoo har också salonger i Stockholm, som är en del av kedjan. Här erbjuder de såväl kloklippning och hundklippning, bad och hundspa. Här kan du verkligen skämma bort ditt husdjur. Arken Zoo har dessutom kunnig personal som jobbar i butiken på Kungsholmen, vilket gör att man kan fråga om råd om man är osäker på vad man ska till sitt husdjur.

Att ha någon att rådfråga, om det till exempel är första gången man skaffar hund, brukar kännas oerhört tryggt och bra.