bilbur hund

En vårutflykt med familjens fyrfoting

En vårutflykt med familjens fyrfoting

Hur många gånger har du inte tänkt att det vore trevligt att åka ut på en liten campingtur tillsammans med familjen? Ändå har det aldrig blivit av. Det är lätt att hitta på ursäkter för att inte ta tag i saker och ting. Trots allt är vi bekväma varelser som gillar repetition. Alla försök till att bryta mot detta kräver någon form av ansträngning.

Ibland kan det ju vara så enkelt att du helt enkelt känner att transportmöjligheterna för familjens hund är osäkra och opålitliga. En sådan enkel grej kan ju faktiskt hålla tillbaka dig från att göra en längre familjeutflykt. Lösningen är förstås att helt enkelt handla en ny transportbur: https://www.crtzoo.se/hund/hundburartransport

När den sista ursäkten är nedmonterad är det bara att börja ladda för äventyret. Har du mindre barn så är det såklart bra att välja en tur där man inte behöver gå alltför långt – om ni ens kommer att gå. Istället kan det vara skönt att börja med att välja en plats vid en sjö där man bara kan vara utan att behöva röra på sig.
Hunden kommer garanterat att uppskatta möjligheten till att ta sig ett dopp. Kanske barnen med. Nu i april svänger ju vädret som bekant hit och dit. Bli därför inte överraskade om det börjar snöa mitt i natten – något som även kan ske en bit in i maj om det vill sig.

Samtidigt så är denna tid på året den tid då man får ha omgivningarna för sig själva. Få andra är ute nu när det ännu inte är semestersäsong och mer eller mindre garanterat varmt. Det är naturligtvis därför man själv ska passa på att vara ute så mycket som möjligt i dessa tider. 
Var dock som sagt med på att vädret kan vända lite hur som helst under utevistelsen. Har man bilen i närheten är det ju dock bara att packa ihop och åka hem.