djuraffär

Låt pengarna flöda i djuraffär i Stockholm

Låt pengarna flöda i djuraffär i Stockholm

Hur lätt är det inte att bara spendera en massa pengar på sina djur? Kan de någonsin ha för mycket? Svar – Nej! De kan aldrig ha för mycket saker, selen måste till exempel matchas med halsbandet. Har man ett matchande sele och halsband, då måste man såklart också ha ett koppel. För att ta det steget lite längre, matchande kläder. Blir det någonsin för mycket?

Undra vad djuren hade sagt till oss om de kunde prata “Matte/Husse, du är inte riktigt klok, ska du börja gå på fyra ben snart med?” Kanske något sånt? En del hade nog pratat sönder huvudet på en. Iallafall om man tittar på deras ständigt ivriga och vänliga energi de så gärna vill dela med sig av. 

 

För alla djur

Såklart är det inte bara hundar man kan shoppa loss till, det gäller ju alla djur. Hur många leksaker kan en katt ha? Eller kaninen som tänker lite för mycket och lyckas lösa ut sina spel alldeles för snabbt. Råttorna som behöver lite mer aktivitet i sin bur. Ja där finns allt, så ta med dig din fyrbente älskade vän in till en djuraffär i Stockholm och testa ut sakerna.

Men var beredd och ha tillräckligt med pengar på dig. Det är sällan man bara kommer ut med det man skulle ha. Många har ju dessutom bra erbjudande, och vem kan tacka nej till ett erbjudande man kan behöva i framtiden. Dessutom är det som sagt alltid roligt att köpa till djuren.

Om man mot förmodan skulle känna i efterhand att nej, det gick lite för långt. Det är saker som aldrig kommer användas och täcket satt inte bra. Då kan man lämna tillbaka det. Så länge det är i samma skick, och lapp och kvitto finns med. Personalen i djuraffären är inte omöjliga att prata med.