Kattpensionat

Ska ni ut och resa?

Ska ni ut och resa?

Det är många av oss som gärna vill åka iväg hemifrån under semestertiderna eller under vinterhalvåret. Men detta skapar också problem för våra pälsklädda vänner. Var ska de ta vägen? Vi kan inte ta med dem på flyget eller kanske inte heller lämna dem hos grannen eller någon släkting. Hur gör alla som äger flera stycken katter, men som ändå reser utomlands jämt och ständigt? Jo, de lämnar in dem på ett kattpensionat i Stockholm såklart. Där kommer de stortrivas lika mycket som ni njuter av er ledighet. 

 

Kattpensionat i Stockholm

På ett kattpensionat kan du lämna in din katt och denne kommer att tas väl om hand. Det dagliga behovet av aktivering och umgänge tillgodoses alltid och du behöver aldrig oroa dig. Pälsen sköts om, det leks och busas och allt är individanpassat till just din katt. Om du har en mer tillbakadragen katt så kommer denne låtas vara ifred när den känner för det. Har du däremot en katt som älskar att busa, så finns det massor av tid att hinna göra det. För dig som är intresserad, men inte vet var du ska vända dig så finns här ett exempel: https://kattochhund.com/

 

 

Oroa dig inte

Din katt eller dina katter har aldrig någon annan kontakt med de övriga katterna på pensionatet. Endast de katter som kommer från samma familj får vistas i samma bur. Detta för att minska risken för att sjukdomar, smittor och skadedjur sprids. Därför har de aldrig heller hemlösa katter på platsen då man inte vet vilka sjukdomar som de bär på. Allt för att din katt ska vara så säker som möjligt och att du inte behöver förstöra semestern genom att oroa dig. Njut av lugnet och stillheten där du är. Sedan kan du alltid kela med din lilla katt när du kommer hem igen.