Hundkurs Hässelby

Hundkurs i Hässelby för dig och din hund

Hundkurs i Hässelby för dig och din hund

editorial

Att skaffa hund är alltid spännande och fyllt av förväntan och hur mysigt det än kan verka så krävs det en del uppfostran för att hunden ska fungera bra i samhället och hemmet. Din Hund i Fokus erbjuder mängder av hundkurser där du och din hund får lära känna varandra samtidigt som både du och hunden får lära er väldigt mycket. Johanna som driver Din Hund i Fokus är otroligt välutbildad och har mängder av meriterande kurser och utbildningar på sitt CV.

Lär din hund grunderna med hjälp av en valpkurs.

Ett lämpligt första steg som hundägare är att anmäla sig till en valpkurs i Hässelby hos Din Hund i Fokus. Där får du och din valp lära er grunderna till en bra relation och även hur ni ska tyda varandra vilket är en mycket bra grundsten i förhållandet. Har man en något äldre hund så kan unghundskursen vara något som kan locka då hunden får träna på inkallning, gå fint i koppel och att hälsa fint med mera. Vidare erbjuder Johanna en hundmöteskurs som passar bra för hundar som har svårt att passera andra hundar på promenaden vilket kan utgöra ett problem under rastningarna.

Hundkurs Hässelby

Din Hund i Fokus har även hundkurser där hunden får lära sig att leta svamp vilket kan vara ett trevligt inslag när man är ute i skogen med sin hund och den kan hjälpa till att leta upp favoritsvamparna. Utöver de nämnda kurserna så finns även andra för dig och din hund att delta i och ett bra tips är att besöka hemsidan för all information om alla kurser som Din Hund i Fokus erbjuder. Kolla in hemsidan här https://webshop.dinhundifokus.se/ Det är väldigt viktigt att din hund fungerar i möten både med människor och andra hundar och att gå en bra hundkurs kommer att göra ditt hundägande mycket enklare under många år.