fårskinn

Inredning som aldrig dör

Inredning som aldrig dör

Trender kommer och går men stil består – detta begrepp skulle kunna appliceras på inredning i hemmet också. En välfylld bokhylla exempelvis; kanske inte så stilistiskt rent, men ger en levande känsla i rummet och kommer alltid att fungera som inredning. Eller varför inte det klassiska fårskinnet med dess många användningsområden. Fårskinn kan användas som matta, sittdyna eller hängandes över en fåtölj. Fårskinn som inredning har funnits i många år och kommer med all säkerhet att fortsätta göra så – den skänker hemmet en mysig och hemtrevlig känsla och är utöver detta alldeles underbart skön att ligga på.

 

Köp riktigt fårskinn

Ska du köpa ett fårskinn, så ska du göra det ordentligt. Det absolut sämsta du kan göra är att köpa fuskpäls då materialet ofta är dåligt och sliter ut fort. Det näst sämsta du kan göra är att köpa ett äkta fårskinn fast från ett annat land. I Sverige har vi fina fårpälsar som görs runt om i landet. Köper du svenskt kan du försäkra dig om att det är av högsta kvalitet och gjort på rätt sätt. Börja med att söka på internet efter lokala bönder som gör fårskinn, hittar du inget så kan du alltid beställa från någon annan närliggande gård.

 

 

Därför älskar vi äkta fårskinn

De flesta av oss som någon gång dragit handen genom ett äkta fårskinn minns nog känslan. Den där känslan av äkta kvalitet. Och lukten, den där lukten som på något vis gör en helt varm och avslappnad. Ja, ett fårskinn är den perfekta inredningen du kan köpa om du vill bringa en riktigt mysig känsla in i ditt hem. Dess hållbarhet och många användningsområden gör den till en perfekt produkt. Köper du ett fårskinn är det du själv som begränsar dess användningsområden. Använd den på golvet, över möbeln eller varför inte som liggunderlag för hunden.